Gogoasa Infuriata (RO)

Post Images

Draga Aurora, sunt la mare si țin sa iti povestesc ca am fost la un pas de moarte. Dacă ai fost pe litoralul românesc poate ai auzit de gogoasa infuriata. Eu nu mananc gogosi, totuși am zis sa vad si eu cum este gogoasa infuriata. Si m-am dus sa imi cumpar una. Vanzatorul mă servește si îmi zice sa am grija ca aceasta gogoasa este foarte nervoasa. Eu mă uit la gogoasa si observ ca este super linistita si relaxata. Atunci m-am intrebat: omul acesta mă ia efectiv peste picior? Înțeleg ca am o anumită fizionomie care atrage astfel de comportamente dar, totusi, eu am plătit doar gogoasa, nu si sarcasmul. Ca sa nu dau tips sau sa raman dator i-am raspuns sarcastic: dacă nu m-a omorat pandemia nu o sa ma omoare nici o gogoasa infuriata. Si mai departe îmi vad de drum si încep sa mananc gogoasa.

Pun gogoasa in gura, incep sa mestec, sa inghit si la un moment dat gogoasa ajunge in gat si se oprește acolo. Aurora, nu stiu exact cum sa iti explic. Fix in gat gogoasa a început un scandal maxim. Nu am înțeles nici până acum de ce gogoasa a început o criza de nervi fix in gatul meu. Inițial m-am speriat si nu am știut ce sa fac. Totuși mi-am dat seama că mă sufoc si o sa mor. Atunci am decis sa dau gogoasa afara. Ce crezi? Gogoasa s-a enervat si mai rău cand a văzut ca o dau afara. Si doar cu eforturi supranaturale am reușit sa încep sa împing gogoasa afara din gat. Si cu cat iesea mai mult gogoasa cu atat făcea mai mult scandal. Într-un final am reușit sa o scuip afara. Un cetățean m-a văzut si m-a întrebat de ce scuip gogosi pe strada. Sa fac asta la mine acasă. Am inceput sa ii explic. Domnule cetățean, asta nu este o gogoasa normala, asta este o gogoasa infuriata. Practic s-a enervat atat de rău pe mine incat a încercat să mă omoare. Cetățeanul a început sa se enerveze si el. Tinere, iti bati joc de mine? Cum sa te omoare o gogoasa? Eu raspund: va rog sa mă credeți pe cuvânt. Am fost la un pas de moarte. Si cetățeanul îmi zice: cu stilul asta de a iti bate joc de oameni nu o sa reusesti nimic in viata. Termina cu prostiile si aduna gogoasa asta de pe jos.

Eu iau gogoasa de pe jos si ce crezi? Gogoasa infuriata iarasi face o criza de nervi. De data asta era la mine in palma si i-am zis: la ce mi-ai făcut scuza-ma pe mine, fix la coșul de gunoi ajungi. Zis si facut, arunc gogoasa la primul coș de gunoi pe care l-am găsit. Si mi-am adus aminte ce mi-a zis vanzatorul. Omul nu a fost sarcastic. M-am dus iar la el sa îi cer sa plătească pentru sarcasmul meu ca sa nu imi ramana dator.

Cam asta e povestea pe scurt Aurora. Gogoasa infuriata e o bomba cu ceas. Sta calma si linistita si deodata explodeaza. Te rog sa te gandesti serios la supraviețuirea ta si sa nu mananci vreodată o gogoasa infuriata.

AndrewStarlike

I am the leader of the Asgard Civilization. I am also the military commander of the Universal Elite Troops of Spiritual Warriors. And my passions are general science, writing and listening to music.

Instagram Posts